To the news list

Рейтинг address.ua: ЖК Nordica Residence – у п’ятірці найпопулярніших хмарочосів правобережжя столиці

April 16, 2021

Відомий каталог новобудов address.ua відніс ЖК від Корпорації Нерухомості РІЕЛ до числа проєктів, які найбільше цікавлять потенційних інвесторів.

У виданні назвали критерії відбору, на які звертають увагу покупці нерухомості та які, відповідно, відіграли свою роль при включенні ЖК Nordica Residence до рейтингу: район, де зводиться ЖК, навколишня інфраструктура, тип внутрішньої території, наявність та місткість паркінгу, клас та поверховість новобудови, близькість до соціально-побутових об’єктів.

Автори дослідження нагадали, що ЖК Nordica Residence – це прогресивний житловий комплекс в центрі Києва, де кожна деталь продумана для комфорту мешканців та оптимізації повсякденного життя. Зокрема, в ньому буде реалізована система «розумний будинок» та побудований місткий підземний паркінг, при цьому двір залишатиметься вільним від авто. Забезпечать і гідну цілодобову охорону та відеоспостереження. Для відпочинку – лаунж-зона на даху. У межах комплексу буде також відкрито власний дитячий садок. Запроєктовані й чисельні комерційні приміщення: під магазини, кав'ярні, аптеки та салони краси. Крім того, ЖК має вдалу локацію – поблизу нього розташовані школи, садочки, лікарні, приватні клініки, спортивні зали, СПА-центри, мережеві супермаркети.

 Всі ці переваги дали можливість проєкту від КН РІЕЛ потрапити до п’ятірки найпопулярніших хмарочосів на правому березі Києва.

Нагадаємо, ЖК Nordica Residence – амбітний проєкт від Корпорації Нерухомості РІЕЛ, що реалізується на столичному Печерську. Це престижний ЖК бізнес-класу, який складатиметься з трьох різноповерхових будинків та матиме досконалу внутрішню територію з усім необхідним для комфорту та безпеки. Старт продажу квартир відбувся наприкінці минулого року й одразу ж цей ЖК у скандинавському стилі став серед покупців одним з найзатребуваніших.

We will call you back, advise, select the best options
Phone number *
Thank you for your application! We will contact you shortly.
Subscribe to news and promotions
Thank you for subscribing to our newsletter!
Constructors

ЧП «Нордик Девелопмент»

Join our social networks
Contact us in convenient way
(044) 390-34-81
Feedback
The exchange rate as of 4/29/2024 is 39.67 UAH.
Sales departments
Kyiv, 56, Ukrainian Air Force avenue
© 2024  Nordica Residence. All rights reserved.Privacy policy
Made in WEZOM
This site uses cookies for more comfortable work of the user. By continuing to browse the site, you agree to the use of cookies.