To the news list

ЖК Nordica Residence: що поблизу

February 19, 2021

Темпоритм мегаполісу диктує свої вимоги: коли вільного часу обмаль, а треба встигнути провести перемовини з партнерами, пообідати з дитиною, яка прийшла зі школи, а наприкінці робочого тижня ще й відпочити з друзями... Здається, неможливо поєднати стільки завдань? Можливо! Якщо концепція ЖК, який ви вибираєте для себе, передбачає та враховує всі ваші потреби. А отже, все необхідне – у вас під боком.

Ресторани, паби, клуби, зони відпочинку

Неподалік ЖК Nordica Residence, а згодом і на його території, вже відкрито і ще відкриється чимало кафе та статусних ресторанів. Кожен заклад – зі своєю унікальною концепцією, стильним дизайном і неодмінно комфортною атмосферою. Там за кавою легко й невимушено можна обговорити справи з колегами чи партнерами, скуштувати ексклюзивні страви від шефа. Майже всі заклади пропонують також і дитяче меню.

У ЖК «Новопечерські Липки», що по вул. Драгомирова, раді гостям у ресторані японської авторської кухні мережі Fujiwara Yoshi від шефа Йошихіро Фудзівара, який першим познайомив українців із блакитним тунцем.

Трохи далі – вишуканий заклад «Вершки суспільства» на Звіринецькій, ресторан індійської кухні New Bombey Palace на бульварі Дружби Народів і новий ресторанний комплекс паназійської та італійської кухні FENIX Asia на бульварі Лесі Українки, що вже став меккою модної публіки Києва.

Десять хвилин на авто – і ви на терасі ресторану Havana із запальною кубинською атмосферою, «інстаграмними» краєвидами та інтер’єром. Заклад уже добре відомий своїм «ламповим коридором» і яскравою вечірньою ілюмінацією.

А якщо проїдете 13 хвилин до початку Дніпровського узвозу, то опинитеся в культовому місці, де збирається столичний бомонд, а також люди, які знаються на вишуканій кухні та форматах незабутнього відпочинку, – у Guramma.

Guramma. Фото з сайту topclub.ua

Guramma Italiana та Guramma Modern Asia – ресторан преміумкласу, що поєднав у собі дві найпопулярніші кухні світу: японську й італійську. Guramma – це не лише гастрономічне задоволення, а й унікальна атмосфера, вишуканий інтер’єр і висококласна акустична система. А також звідси можна милуватися одним із найкращих панорамних видів на пагорби Печерська та верховинами церков.

Нічний Київ. Фото з сторінки Клуб Коренного Киевлянина

Зовсім поряд новий, але вже відомий на всю столицю модний бар – ресторан Samna, в якому можна не лише скуштувати страви вишуканої кухні, а й потанцювати під сети діджея на нижньому поверсі в барі з авторськими коктейлями.

Усього 15 хвилин від дому – і нова територія гастрономічних розваг на «Арсенальній». Kyiv Food Market та модерні заклади навколо – нове улюблене місце прогресивної молоді. Чого вартий лише Virgin Izakaya Bar – місце, де столики заброньовані на кілька тижнів наперед.

KyivFood Market. Фото з сайту lasoon.net

Для веселого відпочинку в компанії – ресторан Gatsby Restaurant & Terrace із караоке на всю ніч біля станції метро «Дружби Народів».

Gatsby Restaurant & Terrace. Фото з сайту kyivmaps.com

Можна обирати на власний смак, адже до кожного вищезгаданого закладу від домівки 10-15 хвилин пішки.

Якщо вирушити автомобілем від ЖК Nordica Residence в напрямку Києво-Печерської Лаври та комплексу «Арсенал» по вул. Лаврській, то через 10 хвилин можна зручно облаштуватися в закладі міжнародної мережі ірландських пабів Patryk Pab, у ньому подають фірмове пиво та пиво європейських сортів.

Коли настає час розслабитися й активно відпочити в п’ятницю чи на вихідні, на вас чекають нічні клуби, розташовані в пішохідній близькості від ЖК. Найближчий серед них – Almondo Night Party Bar по бульвару Лесі Українки.

На відстані 15 хвилин їзди від ЖК Nordica Residence – центр усіх подій, головна вулиця столиці Хрещатик, вулиці Басейна та Велика Васильківська.

Тут – безліч закладів на будь-який смак: The Bar, The Burger, Milk Bar, «Редкая Птица», Еastman, «Італійська Редакція», «Риба Пила», Eshak, One Love espresso bar, Bassano та ще кілька десятків закладів, відомих на всю країну. Усе – від кав’ярень до нічних клубів – доступне вам у межах 15-20 хвилин.

Також гарантовано зручний шопінг у «Пасажі», ТК Arena City, ТЦ Mandarin Plaza і ЦУМі.

Київ. ЦУМ. Фото з сайту my-kiev.com

Отже, ваша мрія оселитися в ідеальному просторі – здійснюється! Адже ідеальне житло – це коли всі складові повсякденного життя, що насправді роблять вас щасливими, розташовані поруч, у зоні пішохідної досяжності.

Ви зробили правильний вибір! ЖК Nordica Residence – досконале поєднання затишної оселі та комфортного розташування.

We will call you back, advise, select the best options
Phone number *
Thank you for your application! We will contact you shortly.
Subscribe to news and promotions
Thank you for subscribing to our newsletter!
Constructors

ЧП «Нордик Девелопмент»

Join our social networks
Contact us in convenient way
(044) 390-34-81
Feedback
The exchange rate as of 4/28/2024 is 39.67 UAH.
Sales departments
Kyiv, 56, Ukrainian Air Force avenue
© 2024  Nordica Residence. All rights reserved.Privacy policy
Made in WEZOM
This site uses cookies for more comfortable work of the user. By continuing to browse the site, you agree to the use of cookies.