До списку новин

Рейтинг address.ua: ЖК Nordica Residence – у п’ятірці найпопулярніших хмарочосів правобережжя столиці

16 квітня 2021

Відомий каталог новобудов address.ua відніс ЖК від Корпорації Нерухомості РІЕЛ до числа проєктів, які найбільше цікавлять потенційних інвесторів.

У виданні назвали критерії відбору, на які звертають увагу покупці нерухомості та які, відповідно, відіграли свою роль при включенні ЖК Nordica Residence до рейтингу: район, де зводиться ЖК, навколишня інфраструктура, тип внутрішньої території, наявність та місткість паркінгу, клас та поверховість новобудови, близькість до соціально-побутових об’єктів.

Автори дослідження нагадали, що ЖК Nordica Residence – це прогресивний житловий комплекс в центрі Києва, де кожна деталь продумана для комфорту мешканців та оптимізації повсякденного життя. Зокрема, в ньому буде реалізована система «розумний будинок» та побудований місткий підземний паркінг, при цьому двір залишатиметься вільним від авто. Забезпечать і гідну цілодобову охорону та відеоспостереження. Для відпочинку – лаунж-зона на даху. У межах комплексу буде також відкрито власний дитячий садок. Запроєктовані й чисельні комерційні приміщення: під магазини, кав'ярні, аптеки та салони краси. Крім того, ЖК має вдалу локацію – поблизу нього розташовані школи, садочки, лікарні, приватні клініки, спортивні зали, СПА-центри, мережеві супермаркети.

 Всі ці переваги дали можливість проєкту від КН РІЕЛ потрапити до п’ятірки найпопулярніших хмарочосів на правому березі Києва.

Нагадаємо, ЖК Nordica Residence – амбітний проєкт від Корпорації Нерухомості РІЕЛ, що реалізується на столичному Печерську. Це престижний ЖК бізнес-класу, який складатиметься з трьох різноповерхових будинків та матиме досконалу внутрішню територію з усім необхідним для комфорту та безпеки. Старт продажу квартир відбувся наприкінці минулого року й одразу ж цей ЖК у скандинавському стилі став серед покупців одним з найзатребуваніших.

Передзвонимо, проконсультуємо, підберемо найкращі варіанти
Номер телефону *
Дякуємо за Вашу заявку! Ми зв'яжемось з вами найближчим часом.
Підпишіться на новини та акції
Дякуємо, що підписались на нашу розсилку!
Забудовники

ПП «Нордiк Девелопмент»

Приєднуйтеся до наших соцмереж
Зв’яжіться з нами зручним способом
(044) 390-34-81
Зворотній зв'язок
Курс валют станом на 3/29/2024 становить 39.28 грн.
Відділи продажу
Київ, просп. Повітряних сил України, 56
© 2024  Nordica Residence. Всі права захищено.Політика конфіденційності
Зроблено у WEZOM
Цей сайт використовує cookie-файли для більш комфортної роботи користувача. Продовжуючи переглядати сайт, Ви погоджуєтеся на використання cookie.