До списку новин

У першому будинку виконується перекриття останнього поверху

05 жовтня 2022

Корпорація Нерухомості РІЕЛ інформує, що у першому будинку ЖК Nordica Residence заливається плита перекриття останнього поверху. Про це повідомив керівник проєкту.

Паралельно виконується підготовка до виконання монолітно-каркасних робіт на даху будинку, кладка стін на проводиться на 19 поверсі, також майстри виконують прокладання стояків водопостачання і каналізації.

Додатково повідомляється, що на об’єкті проводяться монолітні роботи з влаштування ТП (трансформаторної підстанції) і ІТП (індивідуального теплового пункту). Біля паркінгу №1 виконується зворотня засипка, триває розкопування котловану паркінгу №2, виконана розкопка ґрунту і сплановано місце під зовнішні інженерні мережі для першого будинку і паркінгу №1.

У другому будинку виконуємо облаштування цокольного поверху. Третій будинок – триває записка щебеневої основи під фундамент будинку.

З приводу придбання квартир в ЖК Nordica Residence та ходу будівництва комплексу ви завжди можете дізнатись у відділах продажу компанії. Контакти доступні за посиланням.

Передзвонимо, проконсультуємо, підберемо найкращі варіанти
Номер телефону *
Дякуємо за Вашу заявку! Ми зв'яжемось з вами найближчим часом.
Підпишіться на новини та акції
Дякуємо, що підписались на нашу розсилку!
Забудовники

ПП «Нордiк Девелопмент»

Приєднуйтеся до наших соцмереж
Зв’яжіться з нами зручним способом
(044) 390-34-81
Зворотній зв'язок
Курс валют станом на 4/25/2024 становить 39.62 грн.
Відділи продажу
Київ, просп. Повітряних сил України, 56
© 2024  Nordica Residence. Всі права захищено.Політика конфіденційності
Зроблено у WEZOM
Цей сайт використовує cookie-файли для більш комфортної роботи користувача. Продовжуючи переглядати сайт, Ви погоджуєтеся на використання cookie.