К списку новостей

Укргазбанк акредитував другу чергу для продажу квартир через програму «єОселя»

29 августа 2024

Корпорація Нерухомості РІЕЛ із задоволенням повідомляє, що друга черга житлового комплексу Nordica Residence отримала акредитацію від Укргазбанку для участі в іпотечній програмі «єОселя». Вона передбачає процентну ставку від 3% до 7% річних, початковий внесок від 20%, і термін кредитування до 20 років, що робить її доступною для широкого кола покупців.

«Ми завжди прагнемо, щоб наші клієнти отримували якісне та сучасне житло за найкращими умовами. І іпотека «єОселя» надає таку можливість. Тож тепер квартири бізнес-класу на Печерську стають ще доступнішими», – зазначив генеральний директор Корпорації Нерухомості РІЕЛ Ростислав Мельник.

Nordica Residence – це сучасний житловий комплекс бізнес-класу, що поєднує комфорт, інноваційні рішення та естетичний дизайн. Розташований у центрі столиці на Печерську, комплекс забезпечує швидкий доступ до основних транспортних артерій, ділових центрів і зон відпочинку. Nordica Residence також пропонує розвинену інфраструктуру, включаючи дитячі та спортивні майданчики, зони відпочинку, а також комерційні приміщення для магазинів, кафе та сервісів.

А серед основних переваг комплексу – використання новітніх технологій, що гарантують енергоефективність та екологічність будівель, різноманітні планування квартир, адаптовані до потреб сучасних родин, та високий рівень безпеки завдяки системам контролю доступу, відеоспостереженню та великому підземному паркінгу.

Детальніше ознайомитися з квартирами, доступними за програмою «єОселя», можна за цим посиланням.

Вибрати квартиру та отримати додаткову інформацію можна у наших відділах продажу. Контакти тут.

Перезвоним, проконсультируем, подберем лучшие варианты
Телефонный номер *
Спасибо за Вашу заявку! Мы свяжемся с вами в ближайшее время.
Подпишитесь на новости и акции
Спасибо, что подписались на нашу рассылку!
Застройщики

ЧП «Нордик Девелопмент»

Присоединяйтесь к нашим соцсетям
Свяжитесь с нами удобным способом
(044) 390-34-81
Обратная связь
Курс валют состоянием на 9/16/2024 составляет 41.31 грн.
Отделы продаж
Киев, ул. Коновальца, 30
Киев, просп. Повітряних сил України, 56
© 2024  Nordica Residence. Все права защищены.Политика конфиденциальности
Сделано в WEZOM
Этот сайт использует cookie-файлы для более комфортной работы пользователя. Продолжая просматривать сайт, Вы соглашаетесь на использование cookie.