To the news list

В ЖК Nordica Residence відкриють кімнату для посилок

March 10, 2021

Корпорація Нерухомості РІЕЛ планує відкрити для майбутніх мешканців ЖК новий сервіс – спеціальну кімнату для посилок.

Це дозволить отримувати будь-яку доставку у найбільш зручний час і не підлаштовуватись під графік кур’єрів, коли нікого немає вдома.

«Ми ставимось з шаною до своїх майбутніх новоселів і піклуємось про кожного з них, а відтак – розширюємо спектр унікальних сервісів, які зроблять життя у ЖК Nordica Residence максимально зручним та затишним», - розповіла продакт менеджер Зоряна Юхима.

За її словами, новий сервіс – кімната для посилок – дозволить отримувати всі відправлення та доставку у будь-який момент та суттєво полегшить логістику та пул щоденних побутових задач. А привітний консьєрж-сервіс завжди буде радий зберегти кореспонденцію чи посилку до найбільш зручного для адресата моменту отримання.

Нагадаємо, ЖК Nordica Residence – сучасний проєкт бізнес-класу КН РІЕЛ у столиці, продажі якого стартували наприкінці минулого року.

Комплекс має зручне розташування на території Нижнього Печерська неподалік Ботанічного саду ім. Гришка та набережної Дніпра. Поруч із комплексом – якісна розвинена інфраструктура, розрахована на вибагливих мешканців центру міста. ЖК Nordica Residence виконаний у лаконічній скандинавській стилістиці, він налічує три різноповерхові будинки представницького класу на 647 квартир. Житловий простір матиме свою закриту територію з цілодобовою охороною, власний дитячий садок, підземний паркінг і зони відпочинку.

Нещодавно КН РІЕЛ анонсувала відкриття у ЖК Nordica Residence першої в Україні лаунж-кімнати для мешканців ЖК загальною площею біля 130 м2.

We will call you back, advise, select the best options
Phone number *
Thank you for your application! We will contact you shortly.
Subscribe to news and promotions
Thank you for subscribing to our newsletter!
Constructors

ЧП «Нордик Девелопмент»

Join our social networks
Contact us in convenient way
(044) 390-34-81
Feedback
The exchange rate as of 5/6/2024 is 39.6 UAH.
Sales departments
Kyiv, 56, Ukrainian Air Force avenue
© 2024  Nordica Residence. All rights reserved.Privacy policy
Made in WEZOM
This site uses cookies for more comfortable work of the user. By continuing to browse the site, you agree to the use of cookies.