До списку новин

Живи, працюй, насолоджуйся: ЖК Nordica Residence матиме унікальну лаунж-зону площею понад 130 м2

24 лютого 2021

Корпорація Нерухомості РІЕЛ у своєму популярному проєкті на столичному Печерську розробляє для майбутніх мешканців ЖК унікальний простір для роботи та відпочинку на одному з верхніх поверхів: лаунж-кімнату загальною площею приблизно 130 м2.

Тут заплановано шість головних зон: територія коворкінгу/кімната перемовин, зона відпочинку, кухня з барною зоною, зона релаксу, ігрова і ТБ-зона.

На території коворкінгу є все, щоб сприяти творчому та якісному робочому процесу - швидкісний інтернет, стильний інтер’єр, окремі робочі місця та відповідна атмосфера. У разі потреби ця ж зона перетворюється на територію ділових перемовин – за столом разом можуть розміститися до 10 учасників процесу.

Перерву в роботі чи дискусії можна влаштувати в зоні відпочинку по сусідству – на комфортних диванах перед невеликими столиками, є й індивідуальні місця з панорамними видами, що відкриваються з 15-го поверху. Тут передбачено все, щоб можна було провести зустрічі, відпочити чи поспілкуватися з друзями. Зона комфорту та відпочинку прийме водночас до 25 гостей.

Якщо довелося затриматися за роботою на цілий день, у зоні кухні все пристосоване для того, щоб можна було перекусити снеками або навіть організувати невелику вечірку чи просто відпочити за барною стійкою з друзями та сусідами.

Зона релаксу – це територія зручних і м’яких крісел, у яких можна, заплющивши очі, розслабитися та відновитися.

Ігрова зона планується з настільним футболом. А ті, хто звик відпочивати, вболіваючи за улюблену команду, можуть зайняти ТБ-зону і, вмостившись на пуфах, спостерігати за матчем. У цих же зонах можна влаштувати незабутню вечірку або сімейне свято.

«Останній рік змінив сприйняття житлового простору в усьому світі, – зазначає президент Корпорації Нерухомості РІЕЛ Ростислав Мельник. – Це вже не лише місце, де ми відпочиваємо чи куди приїжджаємо заночувати. Це – універсальна самодостатня територія, що повинна бути водночас і зоною відпочинку, і зоною активної праці. Ми шануємо кожного свого клієнта й піклуємося про його комфорт. Тому для мешканців ЖК Nordica Residence створюємо лаунж-кімнату.»

За словами керівника КН РІЕЛ, лаунж-кімната допоможе заощадити дорогоцінний час і сили на дорогу до офісу чи місця перемовин. Це дає додаткові можливості і для результативної праці, і для теплих взаємин у родинах, адже з’явиться більше часу на своїх близьких. Особливого значення набуває територія коворкінгу та перемовин, якщо необхідно забезпечити їх цілковиту приватність і захист.

«У Європі такі кімнати давно популярні, хоч в Україні їх раніше ніде не практикували. Ми облаштовуємо таку першу, і, сподіваюся, наш проєкт візьмуть за приклад й інші компанії. Адже попит на них лише зростатиме: не кожен має у своїй квартирі власний кабінет, не в кожній сім’ї є належні умови, щоб якісно працювати чи спокійно перепочити, не полишаючи території своєї домівки».

Нагадаємо, ЖК Nordica Residence – один зі знакових столичних проєктів КН РІЕЛ, продажі якого стартували наприкінці минулого року.

ЖК має зручне розташування на території Нижнього Печерська неподалік Ботанічного саду ім. Гришка та набережної Дніпра. Поруч із комплексом – якісна розвинена інфраструктура, розрахована на вибагливих мешканців центру міста. ЖК Nordica Residence виконаний у лаконічній скандинавській стилістиці, він налічує три різноповерхові будинки представницького класу на 647 квартир. Комплекс матиме свою закриту територію з цілодобовою охороною, власний дитячий садок, підземний паркінг і зони відпочинку.

Передзвонимо, проконсультуємо, підберемо найкращі варіанти
Номер телефону *
Дякуємо за Вашу заявку! Ми зв'яжемось з вами найближчим часом.
Підпишіться на новини та акції
Дякуємо, що підписались на нашу розсилку!
Забудовники

ПП «Нордiк Девелопмент»

Приєднуйтеся до наших соцмереж
Зв’яжіться з нами зручним способом
(044) 390-34-81
Зворотній зв'язок
Курс валют станом на 4/20/2024 становить 39.66 грн.
Відділи продажу
Київ, просп. Повітряних сил України, 56
© 2024  Nordica Residence. Всі права захищено.Політика конфіденційності
Зроблено у WEZOM
Цей сайт використовує cookie-файли для більш комфортної роботи користувача. Продовжуючи переглядати сайт, Ви погоджуєтеся на використання cookie.