До списку новин

ЖК Nordica Residence: що поблизу

19 лютого 2021

Темпоритм мегаполісу диктує свої вимоги: коли вільного часу обмаль, а треба встигнути провести перемовини з партнерами, пообідати з дитиною, яка прийшла зі школи, а наприкінці робочого тижня ще й відпочити з друзями... Здається, неможливо поєднати стільки завдань? Можливо! Якщо концепція ЖК, який ви вибираєте для себе, передбачає та враховує всі ваші потреби. А отже, все необхідне – у вас під боком.

Ресторани, паби, клуби, зони відпочинку

Неподалік ЖК Nordica Residence, а згодом і на його території, вже відкрито і ще відкриється чимало кафе та статусних ресторанів. Кожен заклад – зі своєю унікальною концепцією, стильним дизайном і неодмінно комфортною атмосферою. Там за кавою легко й невимушено можна обговорити справи з колегами чи партнерами, скуштувати ексклюзивні страви від шефа. Майже всі заклади пропонують також і дитяче меню.

У ЖК «Новопечерські Липки», що по вул. Драгомирова, раді гостям у ресторані японської авторської кухні мережі Fujiwara Yoshi від шефа Йошихіро Фудзівара, який першим познайомив українців із блакитним тунцем.

Трохи далі – вишуканий заклад «Вершки суспільства» на Звіринецькій, ресторан індійської кухні New Bombey Palace на бульварі Дружби Народів і новий ресторанний комплекс паназійської та італійської кухні FENIX Asia на бульварі Лесі Українки, що вже став меккою модної публіки Києва.

Десять хвилин на авто – і ви на терасі ресторану Havana із запальною кубинською атмосферою, «інстаграмними» краєвидами та інтер’єром. Заклад уже добре відомий своїм «ламповим коридором» і яскравою вечірньою ілюмінацією.

А якщо проїдете 13 хвилин до початку Дніпровського узвозу, то опинитеся в культовому місці, де збирається столичний бомонд, а також люди, які знаються на вишуканій кухні та форматах незабутнього відпочинку, – у Guramma.

Guramma. Фото з сайту topclub.ua

Guramma Italiana та Guramma Modern Asia – ресторан преміумкласу, що поєднав у собі дві найпопулярніші кухні світу: японську й італійську. Guramma – це не лише гастрономічне задоволення, а й унікальна атмосфера, вишуканий інтер’єр і висококласна акустична система. А також звідси можна милуватися одним із найкращих панорамних видів на пагорби Печерська та верховинами церков.

Нічний Київ. Фото з сторінки Клуб Коренного Киевлянина

Зовсім поряд новий, але вже відомий на всю столицю модний бар – ресторан Samna, в якому можна не лише скуштувати страви вишуканої кухні, а й потанцювати під сети діджея на нижньому поверсі в барі з авторськими коктейлями.

Усього 15 хвилин від дому – і нова територія гастрономічних розваг на «Арсенальній». Kyiv Food Market та модерні заклади навколо – нове улюблене місце прогресивної молоді. Чого вартий лише Virgin Izakaya Bar – місце, де столики заброньовані на кілька тижнів наперед.

KyivFood Market. Фото з сайту lasoon.net

Для веселого відпочинку в компанії – ресторан Gatsby Restaurant & Terrace із караоке на всю ніч біля станції метро «Дружби Народів».

Gatsby Restaurant & Terrace. Фото з сайту kyivmaps.com

Можна обирати на власний смак, адже до кожного вищезгаданого закладу від домівки 10-15 хвилин пішки.

Якщо вирушити автомобілем від ЖК Nordica Residence в напрямку Києво-Печерської Лаври та комплексу «Арсенал» по вул. Лаврській, то через 10 хвилин можна зручно облаштуватися в закладі міжнародної мережі ірландських пабів Patryk Pab, у ньому подають фірмове пиво та пиво європейських сортів.

Коли настає час розслабитися й активно відпочити в п’ятницю чи на вихідні, на вас чекають нічні клуби, розташовані в пішохідній близькості від ЖК. Найближчий серед них – Almondo Night Party Bar по бульвару Лесі Українки.

На відстані 15 хвилин їзди від ЖК Nordica Residence – центр усіх подій, головна вулиця столиці Хрещатик, вулиці Басейна та Велика Васильківська.

Тут – безліч закладів на будь-який смак: The Bar, The Burger, Milk Bar, «Редкая Птица», Еastman, «Італійська Редакція», «Риба Пила», Eshak, One Love espresso bar, Bassano та ще кілька десятків закладів, відомих на всю країну. Усе – від кав’ярень до нічних клубів – доступне вам у межах 15-20 хвилин.

Також гарантовано зручний шопінг у «Пасажі», ТК Arena City, ТЦ Mandarin Plaza і ЦУМі.

Київ. ЦУМ. Фото з сайту my-kiev.com

Отже, ваша мрія оселитися в ідеальному просторі – здійснюється! Адже ідеальне житло – це коли всі складові повсякденного життя, що насправді роблять вас щасливими, розташовані поруч, у зоні пішохідної досяжності.

Ви зробили правильний вибір! ЖК Nordica Residence – досконале поєднання затишної оселі та комфортного розташування.

Передзвонимо, проконсультуємо, підберемо найкращі варіанти
Номер телефону *
Дякуємо за Вашу заявку! Ми зв'яжемось з вами найближчим часом.
Підпишіться на новини та акції
Дякуємо, що підписались на нашу розсилку!
Забудовники

ПП «Нордiк Девелопмент»

Приєднуйтеся до наших соцмереж
Зв’яжіться з нами зручним способом
(044) 390-34-81
Зворотній зв'язок
Курс валют станом на 3/29/2024 становить 39.19 грн.
Відділи продажу
Київ, просп. Повітряних сил України, 56
© 2024  Nordica Residence. Всі права захищено.Політика конфіденційності
Зроблено у WEZOM
Цей сайт використовує cookie-файли для більш комфортної роботи користувача. Продовжуючи переглядати сайт, Ви погоджуєтеся на використання cookie.